VRIJTHOF 16 KOFFIE & BROODJES HILVARENBEEK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 62 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Vrijthof 16 Koffie & Broodjes Hilvarenbeek. Meer weten? Ontdek meer

6 aug 2023 om 15:38 Duurde veelste lang honger was helaas al over de laatste paar keer dat wij besteld hebben waren ze erg laat meer als een uur gewacht
3 jul 2023 om 13:56 Zoals altijd goed.
29 jun 2023 om 14:35 Een uur moeten wachten maar net in de spits besteld dus dan kan je dat verwachten. Bestelling was in ieder geval naar tevredenheid
18 jun 2023 om 22:38 Anderhalf uur wachten op twee broodjes is een lachertje. Schiet volgende keer wel naar supermarkt.
18 jun 2023 om 15:12 Broodjes zijn heerlijk! Maar ik vind ander half uur wachten voor je lunch een beetje TE
2 mei 2023 om 18:31 Heerlijke broodjes en pokebowls.
18 dec 2022 om 12:20 Top
22 mei 2022 om 15:31 Duurde uur langer dan aangegeven nemen telefoon niet op geen info
5 mei 2022 om 14:54 Super lekkere broodjes, salade ook lekker maar in verhouding weinig krokante kip en veel sla.
4 apr 2022 om 13:28 Ik bestel regelmatig en nooit klachten. Service en eten goed. Alleen Jammer dat het nu koud was.